Mexicaanse tosti met avocado, tomaat, rode ui en mais

Recept voor 2 tosti’s
Tijd: 15 minuten

Benodigdheden


• 4 sneetjes volkoren brood
• Smeerbare Becel met avocado-olie en limoenolie
• 1 avocado
• 1 tomaat
• halve rode ui
• blikje mais
• snufje cayennepeper
• snufje zout en peper

Bereidingswijze:

Snijd de avocado en tomaat in plakjes. Snijd de rode ui in halve ringen. Besmeer de boterhammen met een laagje Becel met avocado-olie en limoenolie. Beleg de boterham verder met avocado, tomaat, rode ui en wat mais. Breng het geheel op smaak met een snufje cayennepeper en een snufje zout en peper. Leg de belegde pitabroodjes circa 5 minuten onder de grill.
Wist je dat deze tosti 100% plantaardig is en dus geschikt voor vegans? Zelfs de Becel met avocado-olie en limoenolie bevat geen dierlijke producten en is daarnaast ook nog eens vrij van conserveermiddelen en kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Share This
%d bloggers liken dit: