Lesaanbod

BBB:

Deze les duurt 45 minuten en gedurende deze les komen er verschillende oefeningen aan bod gericht op buik, billen en benen. Je combineert verschillende oefeningen waardoor je conditie ook aangesproken word. Een hele effectieve les om buik, billen en benen te trainen!

Bokszaktraining:

Met bokszaktraining kan je lekker zweten en op een leuke manier je stress kwijt raken. Het is geweldig voor je conditie, spieren en lenigheid! Op een lange bokszak train je stoot- en traptechnieken uit de (kick)bokssport, zonder het lichamelijke contact.

Circuit:

Circuit training is een totale workout voor het lichaam, het is een afwisselende en effectieve training dat verschillende oefeningen combineert. Door de combinatie van cardio- en krachtoefeningen is circuit training een uitstekende manier om je conditie te verbeteren, spieren te versterken en veel calorieën te verbranden.

Easy step en shape:

Steps is een groepsles waarbij gebruik wordt gemaakt van een opstapbankje. Het is een training die voor iedereen geschikt is, mannen en vrouwen, oud en jong. Hierbij stap je beurtelings op en af ​​het bankje, waarbij vooral je benen, billen en heupen worden getraind. Je beweegt op de maat van de muziek. Tijdens de training krijgen de deelnemers een choreografie aangeleerd, waarbij ze op de step stappen en armbewegingen maken. Het bankje staat laag, zodat de spieren en gewrichten niet belast worden.

Tabata:

Een Tabata-training is een vorm van HIIT. De vorm van HIIT die je met Tabata doet is er een van 4 minuten. Je voert een oefening 20 seconde uit en vervolgens houd je 10 seconde rust. Dit herhaal je 8 keer, waardoor je aan 4 minuten komt. Tijdens de les combineren we verschillende Tabata-workouts, waardoor de les ongeveer 45 minuten zal duren.

Bounce en shape:

Jumping fitness is een intervaltraining waarbij je verschillende springbewegingen maakt op een kleine trampoline. Trampoline fitness dus! Door de elastische vering in de trampoline train je al je spieren, zonder al te veel belasting op je gewrichten. Deze les is gericht op zowel kracht als conditie. Daarnaast zorgt dit ook voor een verbeterde balans en coördinatie van het lichaam.

Spinning:

Tijdens spinning ben je gedurende een uur op muziek aan het fietsen. Je start met een korte warming up en gaat dan verschillende beklimmingen en dalingen maken.

Fit+:

Iedere les een ander circuit, gericht op verschillende spiergroepen. Hierbij worden oefeningen gedaan met lichaamsgewicht, maar ook kan er gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld gewichtjes of apparaten. 45 minuten lang knallen op je eigen niveau!

Yin Yoga:

Yin yoga is een rustige vorm van yoga, maar eentje met een grote impact. Het gaat niet om inspanning, maar om ontspanning. Je zit of ligt 3 tot 5 minuten in een ontspannen houding waarbij je lichte druk op je spieren, gewrichten en bindweefsel uitoefent. De houdingen stimuleren op zachte wijze het bindweefsel, de banden en het kraakbeen, waardoor het zich kan verstevigen en herstellen. Het resulteert in meer soepelheid, ondersteunt de versterking van de spieren en brengt de geest tot rust.

Ook ga je op de yogamat veel beter voelen waar je fysieke grenzen liggen en ontdek je patronen die ook in je dagelijkse leven kunnen spelen. Je oefent om je aandacht in het ‘hier en nu’ te brengen.

Yin Yang Yoga:

Yin Yang Yoga is een fusie van yin yoga en yang yoga. Het combineert dus het zachte, aandachtige en rustige van yin yoga met het vurige en krachtige van yang yoga. 

Share This
× Kan ik je helpen?