Werken bij NC FIT

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan

Fitness-/Personal trainer (oproepbasis)

Fitness-/Personal Trainer (oproepbasis)

Wil jij jouw kwaliteiten inzetten bij een snelgroeiende, ambitieuze en dynamische sportstudio? Motiveer jij leden om hun sportieve doelen voor ogen te houden, zodat zij het beoogde resultaat gaan bereiken? Dan zoeken wij jou en is dit een unieke kans!

Wij zijn  per direct op zoek naar een ambitieuze en vakkundige Fitness- /Personal Trainer.

NC FIT is een snelgroeiende sportstudio in Kerkdriel met vele verschillende disciplines zoals fitness, kick(boksen), bootcamp, yoga, en persoonlijke trainingen waarbij onze leden centraal staan.

Jouw sportieve uitdaging
Als Fitness-/Personal Trainer zet jij je in om onze leden optimaal te begeleiden, zowel individueel als in groepsverband. Hierbij is het een absolute voorwaarde dat jij een veilige uitvoering van de juiste techniek waarborgt door middel van jouw kennis van de fitnessapparatuur en de vrije oefeningen. Jij zal ook het visitekaartje zijn voor onze leden, dit doe jij onder andere door het motiveren van onze leden, het netjes houden van de zaal, kleedkamers en apparatuur. Tevens maak jij trainingsschema’s en eventueel voedingsschema’s voor onze leden. Ook heb je een belangrijke rol in de communicatie richting onze leden onder andere voor het doorgeven van informatie en acties aan de leden, het oplossen, afhandelen en rapporteren van eventuele klachten en/of problemen en je draagt zorg voor een goede informatiestroom tussen het management, je collega’s en de leden. Kortom jij bent gedreven om onze leden verder te helpen.

Wat kenmerkt jou?
·         Jij bent die sportieve, klantgerichte en energieke Fitness-/Personal Trainer die zowel zelfstandig als in teamverband functioneert;
·         Jij beschikt over uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
·         Daarnaast ben jij een accuraat, een doorzetter en beschik jij over inlevingsvermogen;
·         Je bent daadkracht en organisatorisch goed ontwikkeld;
·         De ontwikkeling van jezelf als van de leden vind jij belangrijk. Hierin ben jij leergierig en creatief;
·         Jij hebt minimaal 1 jaar werkervaring in de sportbranche met MBO/HBO werk- en denkniveau;
·         Je bent in het bezit van een Fitvak A&B, CIOS of ALO-diploma aangevuld met EHBO/BHV.

Jij krijgt
·         Een uitdagende en zelfstandige functie;
·         Veel verantwoordelijkheid bij een jonge, groeiende en dynamische organisatie;
·         De mogelijkheid om door te groeien;
·         De bedrijfscultuur is no-nonsens en informeel;
·         Een marktconform salaris;
·         Volop ruimte voor eigen ideeën, ontwikkeling en persoonlijke groei.

Ben jij enthousiast en word jij onze nieuwe Fitness-/Personal Trainer? Wil jij daarnaast een bijdrage leveren aan het succes van jezelf en NC FIT?

Stuur je CV, motivatie en beschikbaarheid naar info@www.ncfit.nl met als onderwerp Fitness-/Personal Trainer (oproepbasis). Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact opnemen met Naci Cebem op 0418-519704.

Stage

Stage

Volg jij een opleiding in de richting sport, bewegen en/of gezondheid en wil jij leren en tevens jezelf ontwikkelen en jouw kwaliteiten inzetten bij een snelgroeiende, ambitieuze en dynamische sportstudio in Kerkdriel?

Tijdens jouw stage zet jij je in (en zal jij meelopen) bij de begeleiding van onze leden, zowel individueel als in groepsverband. Hierbij is het een absolute voorwaarde dat wij een veilige uitvoering van de juiste techniek waarborgen door middel van onze kennis van de fitnessapparatuur en de vrije oefeningen.

Tevens ben je een visitekaartje voor onze leden, dit doe jij onder andere door het helpen bij het motiveren van onze leden, het netjes houden van de zaal, kleedkamers en apparatuur. Tevens maak jij onder begeleiding trainingsschema’s. Daarnaast heb je een rol in de communicatie richting onze leden voor het doorgeven van informatie en acties aan de leden.

Kortom jij wilt graag leren en jezelf ontwikkelen en je bent ook gedreven om onze leden verder te helpen dan is NC FIT de stageplek voor jou! NC FIT is een erkend leerbedrijf.

Stuur je CV, motivatie en beschikbaarheid naar info@www.ncfit.nl met als onderwerp stage.  Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact opnemen met Naci Cebem op 0418-519704.

Contactformulier NC FIT

15 + 6 =

Share This