ONS TEAM!

Ons team bestaat uit power mannen en vrouwen, die elk hun unieke boost geven op hun sportvlak.

Naci Cebem

Naci Cebem

EIGENAAR

Bjorn Coset

Bjorn Coset

PERSONAL TRAINER

  1. Mijn naam is Björn Coset. Ik ben 27 jaar, en woon in Kerkdriel. Bij NCFIT werk ik als personal trainer, fitnessinstructeur en geef ik groepslessen. Van mijn hobby heb ik mijn werk kunnen maken. Want ik houd namelijk ook erg van trainen/ sporten. Naast mijn opleiding Wellness & Lifestyle heb ik de cursus Medical Personal Trainer gevolgd. Ik haal veel energie uit wensen die vooruitgang boeken tijdens het trainen, wat hun doel ook is. Daar begeleid ik hen graag bij. Daarnaast vind ik het belangrijk dat onze leden plezier hebben in en tijdens het sporten. Ik zie je graag bij NC Fit!
Juanita Spronk-Hopman

Juanita Spronk-Hopman

PERSONAL TRAINER

Mijn naam is Juanita, inmiddels aardig “verslaafd” geraakt aan sporten. Gelukkig kon ik daar, bij NCfit, ook mijn werk van maken. Ik vind het een uitdaging om mensen te kunnen stimuleren tijdens het fitnessen om toch nog vol te kunnen houden tot het bittere einde, en ze ook meteen in de gaten te houden zodat ze de oefeningen op de juiste manier uit voeren. Het neerzetten van leuke gevarieerde lessen is iets dat ik steeds met veel plezier doe. En in de toekomst hoop ik mijn kennis op het gebied van gezond leven en welzijn
nog verder uit te breiden. Je zult me regelmatig in een van de zalen zien, dus als je iets wilt weten kom me
gerust even lastigvallen!

Stephanie van Wezel

Stephanie van Wezel

PERSONAL TRAINER

Ik ben Stephanie, 24 jaar oud en woon in Oss. Op dit moment studeer ik Ergotherapie en daarnaast werk ik 12 uur in week als fitnessinstructeur bij NC FIT. Hiervoor heb ik de opleiding sport en bewegingscoördinator gedaan. Hierin heb ik mij gespecialiseerd in de fitness. Vanaf  juli 2017 ben ik werkzaam bij NC FIT. Het is een leuke sportschool om te werken met leuke collega’s en fanatieke sporters. Daardoor werk ik met veel plezier bij NC FIT.

Anne Gremmen

Anne Gremmen

PERSONAL TRAINER

Ik ben Anne, 25 jaar en woon in Dreumel. Ik heb al verschillende studies afgerond zoals, Wellness & Lifestyle, Beweegcoach en Mentalcoach. Daarnaast heb ik ook mijn cursussen ontspanningsmassage en sportmassage behaald. Er staan nog een aantal cursussen op de planning op massagegebied. Ik werk daarom 30 uur als fitness instructeur bij NC FIT en verzorg daarnaast ook de massages. Ik werk met heel veel plezier bij NC FIT door ons leuke team en onze enthousiaste en fanatieke sporters.

Share This
× Kan ik je helpen?