BOKsZAKTRAINING:

Met bokszak training kan je lekker zweten en op een leuke manier je stress kwijt raken. Het is geweldig voor je conditie, spieren en lenigheid! Op een lange bokszak train je stoot- en traptechnieken uit de (kick)bokssport, zonder het lichamelijke contact.

KICKBOXEN:

Bij kickboks training oefen je samen met een partner de stoot- en traptechnieken uit de (kick)bokssport, trainen op de bokszak is hier ook een onderdeel van. Er is wel lichamelijk contact maar GEEN sparren.

Bokstraining:

Bij boks training oefen je samen met een partner de stoottechnieken uit de bokssport, trainen op de bokszak is hier ook een onderdeel van. Er is wel lichamelijk contact maar GEEN sparren.

NC DANCE:

Is de perfecte manier om in vorm te komen, zelfs als je al wat danservaring hebt of nog helemaal niet! Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die door een remix in een nieuw jasje zijn gestoken … Kortom, een 45-minuten durende cardio-dans les waar je heerlijk zwetend de deur uit gaat! Voel je niet te oud of te jong, alle leeftijden zijn welkom! 

SPINNING:

Tijdens spinning ben je gedurende een uur op muziek aan het fietsen. Je start met een korte warming up en gaat dan verschillende beklimmingen en dalingen maken.

BOOTCAMP BUITEN:

Lekker buiten sporten, de natuur als obstakel en daarnaast “leuke” oefeningen voor je hele lichaam. Rennen, trainen met autobanden, tractorbanden, touwen, zandzakken etc.

WOD/ HIIT:

In deze training van een maximaal een half uur worden in een korte tijd hoge intensiteitsoefeningen uitgevoerd. Tussendoor heb je een actief herstel of heb je volledig rust. Tijdens deze trainingen ben je veel aan het verbranden en je traint je hele lichaam in een korte tijd!

BBB:

Deze les duurt 50 minuten en gedurende deze les komen er verschillende oefeningen aan bod gericht op buik, billen en benen. Je combineert verschillende oefeningen waardoor je conditie ook aangesproken word. Een hele effectieve les om buik, billen en benen te trainen!

CIRCUIT:

Circuit training is een totale workout voor het lichaam, het is een afwisselende en effectieve training dat verschillende oefeningen combineert. Door de combinatie van cardio- en krachtoefeningen is circuit training een uitstekende manier om je conditie te verbeteren, spieren te versterken en veel calorieën te verbranden.

YIN YOGA:

Dit is een meer statische vorm van yoga. Weinig gericht op spierspanning (kracht, balans) en uithoudingsvermogen, maar vooral lang aangehouden houdingen (asana’s) met focus op het rekken van bindweefsel, bindweefselvlies en mobiliteit van de gewrichten (soepelheid en lenigheid). Bijna alle asana’s worden zittend of liggend uitgevoerd en 3 tot 5 minuten aangehouden. Het lange aanhouden van de asana’s heeft een rustgevende en meditatieve uitwerking. Yin yoga is een toegankelijke vorm van yoga en daarom erg geschikt voor beginners. Het bevordert de concentratie en het vermogen om te luisteren naar je lichaam.

Als je last hebt van osteoporose en/of hypermobiliteit van gewrichten raden we je aan om eerst met een specialist of fysiotherapeut te overleggen welke vorm van yoga geschikt is voor jou alvorens aan de lessen deel te nemen.

HATHA YOGA:

Deze vorm van yoga wordt gekenmerkt door aktieve en krachtige bewegingen met focus op spierspanning. De houdingen (asana’s) zijn losstaande oefeningen met een begin en eind en zijn afwisselend statisch of dynamisch. De intensiteit wordt bepaald door wat de beoefenaar aankan. Er is een evenwicht tussen inspanning en ontspanning. En het lichaam geeft aan in hoeverre een asana uitgevoerd kan worden. De asana’s bevorderen de afvoer van afvalstoffen uit de spieren en het masseren van de interne organen. De concentratie op de uitvoering van de asana’sn zorgen voor een meditatieve, ontspannen innerlijk gerichte staat.

ZUMBA:

Is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde 45-minuten durende dansfitness les die Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert. Voor jong en oud al jaren een goede reden om naar de sportschool te gaan! Ben jij geen danser ? Geen probleem! Wil jij elke week weer swingend en zwetend de deur uitlopen ? Dat is ons doel! Dans jij mee ?

Active Members

Training Sessies

Trainers

Voeding suplementen

Onze meeste bezochte lessen zijn:

  • Cardio Training 80%
  • FITNESS 75%
  • BOKZAK TRAINING 95%

ONS Team!

Ons team bestaat uit power mannen en vrouwen, die elk hun unieke boost geven op hun sportvlak.

Naci Cebem

EIGENAAR

Margreet van Dieten

Yoga Trainer

Naci Cebem

EIGENAAR

Naci Cebem

EIGENAAR

LaATSTE NIEUWS

Fit met Lynn en Britt

Wij worden #fitgirls en vloggen hierover. Iedere woensdag en Zondag een nieuwe vlog! Met bloed ,zweet, tranen en natuurlijk vëël lol! Abonneer je via ...... en blijf op de hoogte!

Hallo wereld.

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder het en start met bloggen.

JE BENT DICHTERBIJ NAAR EEN GEZOND LICHAAM

 

SCHRIJF JE NU IN!!

SPORTEN GEEFT JE ENERGIE

Personal Training

Fitness

Groepslessen

CONTACTFORMULIER NCFIT

6 + 9 =